Blogg

Kyle Hardy vill gärna stanna i Sverige

hardy

Tingsryd väljer att sparka Kyle Hardy, trots att man toppar hockeyallsvenskan. Nu uttalar sig den kanadensiske backen om klubbens besked.

– Det var så synd att klubben kände som de gjorde, för jag älskade att spela för Tingsryd. Kanske passade det inte för en spelare som mig. Det var något väldigt speciellt med gruppen i omklädningsrummet och jag önskar dem fortsatt framgång, säger Kyle Hardy till Sillybloggen.

Den 27-årige backen kom till Tingsryd efter fyra säsonger i Frankrike. Där snittade han nästan en poäng per match. I Tingsryd blev det ett mål och tre assist på 20 matcher. Nu letar Kyle Hardy efter en ny klubb.

– Jag vill gärna stanna i Sverige, men jag måste utvärdera alla alternativ för att se vad hockeyäventyret nu kommer att ta mig, säger han.

För Tingsryds del hade en ny klubbadress för Kyle Hardy varit välkommen. Det hade inneburit att klubben hade sluppit vissa eller alla lönekostnader resten av säsongen.